Mange personer kan styre en kæmpe virksomhed gennem salg af udendørs skydedøre!

Mine aller nærmeste beskæftiger sig med selvstændighed. Hele familien, vi holder af at være selvstændig. For os er det et fantastisk mirakel at være i stand til at grundlægge en virksomhed op fra bunden, & se virksomheden vokse. Vores bonkammerat styrede sin egen butik, som solgte udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre. Som bitte barn husker jeg klart, hvordan jeg hyppigt sørgede for at være i hans butik. Jeg var af den holdning, at det var spændende at studere alle de forskellige familier, som frekventerede hans forretning.

Virksomheden forhandlende et kæmpe sortiment af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Dét havde den betydning, at mange besøgende brugte ekstremt mange timer i forretningen, for at vælge akkurat de ting, familierne ikke kunne leve uden. Og det var for mig virkelig medrivende at forske i dé processer!

Siden jeg var barn har jeg været stærkt optaget af verden omkring os. Efter at have brugt utallige formiddage i hans gesjæft, der afhændede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, så jeg, at der eksisterer adskillige forskellige forståelser af det formfuldendte liv. Personer er ikke ens, og hvad der giver fryd for mig i min hverdag, er ej nødvendigvis dét samme, som for andre. & en sådan forståelse synes jeg er betydningsfuldt at tage til sig, så snart at vi præsenteres for folk, som ik har vores livsform. Igennem min barndomstid, hvor jeg hele tiden undersøgte personernes udvælgelse af eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, fattede jeg, at vores konsum understreger vores anskuelser. Og sådan blev min fascination af kulturstudier begyndt.