Mange ældre mennesker ska måske ha’ et høreapparat…

På bloggen i dag vil jeg fortælle om den irriterende lidelse, som jeg har døjet med i nogle få år… Jeg har nemlig hospitalets ord på, at jeg har en stor grad af tinnitus [http://hearing.siemens.com/no/no/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html]. Jeg har i lang tid døjet med en øre-susen. Uheldigvis forandrede den susende lyd sig til at være en en kronisk hyletone i stedet for! & der blev jeg egentlig ovenud bange. Af den grund, at jeg havde fået forklaret nogen dumme anekdoter om, hvor afsindig meget nogen mennesker m tinnitus må lide konstant!! Jeg havde fået fortalt, at personer med tinnitus i starten var tæt på at blive skøre i hovedet…! & jeg ka’ kun forstår denne beskrivelse! Til at starte med var jeg ligeledes tæt på at blive skør… Men jeg vil alligevel sige, at det med tidens gang blev meget bedre… Nu ka’ jeg ha et helt almindeligt liv til trods for min tinnitus sygdom… Jeg kunne forstille mig, at det egentlig ka forklares m., at, man lærer at abstrahere fra sin tinnitus… Dét betyder jo ik, at jeg ik’ tænker på min tinnitus, for det gør jeg helt bestemt…!

Jeg har hørt fra min kone, at et høreapparat tit kan afhjælpe mænd og kvinder m tinnitus. Det blev naturligvis lagt fast, at det overhovedet ikke er ALLE msk. som har fået konstateret tinnitus, der oplever gavn ved et høreapparat… Men i temmelig mange tilfælde ka et helt specielt høreapparat afhjælpe de gerne og smerter, som tinnitus giver…! Jeg har af den årsag lagt mig fast på at afprøve et af de her høreapparater på min egen krop…! Jeg har af den årsag haft kontakt til en specialbutik, der er eksperter i høreapparater, udviklet til patienter som har tinnitus… Jeg er ekstremt spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig ka gøre mit liv bedre! Jeg har for adskillige år siden været i behandling hos behandlere, der står udenfor sundhedssystemet, for at blive klogere på, om de ku’ hjælpe mig, men beklageligvis uden nogen forbedringer. Så jeg håber virkelig, at et høreapparat kan afhjælpe mine gener. Jeg ka’ nemlig mærke, at jeg har brug for, at der ska ske et eller andet!!