Manden og mig ønaker at købe sådan en af de træcarporte/carporte i træ som matcher til villaen

Herren og jeg er som bekendt flyttet i villa, og derfor overvejer moi samtidig, hvis manden og mig forkæler hjemmet et stk carport. Jeg synes at det skal blive ét af utallige imponerende træcarporte - shpavilloner.dk/traecarporte, du kan få. er manden og jeg gudskelog overensstemmende. Langtids-overvejende jeg overvejede faktisk forskellige carporte f et par måneder & fremsøgte i første omgang nogen ganske enkelt pisse rædsomme nogen, som ik matcher hjemmet. Helsigvis så kom jeg frem til hvordan vi kan erhverve os carporte i træ, som ganske enkelt er temmelig pæne og naturlige. Damen her synes ganske enkelt at de ser gloriøse ud.

Herren og undertegnede vil udvælge varporte i træ grundet i at undertegnede hele tiden oplever, dét ikke ikk at have noget overdækning, hvor jeg kan køre bestemorcyklen ind, hvis vejret er koldt er besværligt. Kombineret med, at Stig godt kunne bruge at have at vi får en af de dér smarte carporte i træ der giver overdækning til blikspanden naturligvis, men også til at placere maling, tilbehør til bilen og værktøj og mere af den slags.

Næste punkt er at manden og mig kun vil opnå enighed omkring størrelse og kulør, fordi carporte i træ ankommer i utallige afarter. Herren vil nok foretrække en af de neutrale carporte i træ, i mens mig på tværs foretrækker træcarporte i overraskende nuancer, der skal stå i kontrast eller matche til vores gamle villa.