Måleprober egnet kalibrering af CNC til mandens industri-firma

Undertegnedes anden halvdel tager på job på en industri-firma & han er for eksempel den som indkøber nyt. Kolelgerne og ham har i øjeblikket brug for en såkaldt måleprober der er tænkt til kalibrering af CNC, så i aften tronede manden til aftensmaden og talte uafbrudt omkring kalibrering og måleprober. Mon I tænker, at jeg opfattede en fløjtende fis eller for den sags skyld kunne bidrage med noget i mens manden snakkede non stop?

Nææh nej han må hellere bevare sin måleprober & kalibrering af CNC for sig selv og berette vidt og bredt om emnet i mens der er froksotpause. Sådan nogetKalibrering og måleprober befinder sig ganske langt fra mor hers beskæftigelse som journalist og mine interesser vedrørende min altan + mode samt mit arbejde som negleteknikker. Mor her taler ikk’ liige måleprober +kalibrering af CNC til et stk frokost sammen med pigerne. Hihi. De interesserer sig for de samme sysler som jeg, og deres ægtemænd arbejder i steder hvor diskussionen ik’ handler om måleprober +kalibrering af CNC. Lones ægtemand er daglig souschef i Irma og den anden er partner i et gulv-firma. De jobs må være sandelig langt fra beslutninger om måleprober &kalibrering af CNC – går jeg i hvert fald ud fra.

Sådan som undertegnet har forstået det er et styk måleprober et værktøj, der kan måle halløj som f. eksempel fugtighed, partikler & alle mulige emner. ved Rubens industrifirma vil de vidst købe et styks måleprober til kalibrering af CNC, såfremt undertegnede virkelig opfangede det manden fortalte. Tjoeh, min kendskab til måleprober + kalibrering af CNC virkerlader til at væremå siges at være ikke eksisterende. Også trods manden har befundet sig ved det industrielle i to år til januar.