Mageløs vandkunst vækker beundring

Der var talrige muligheder, da vores firma for kort tid siden fik bygget et nyt domicil. Vi havde nemlig valgt at gå planken ud og få bygget nogle flotte omgivelser med vandkunst både inde og udendørs. Det var af den grund væsentligt for mig at ansætte et vandteknisk firma, som ikke alene kunne lave et springvand. Derudover var det nødvendigt for os, at den valgte virksomhed ikke bare designede standardløsninger.

Det færdige resultat er sandt at sige fantastisk. Vores virksomheds hovedsæde er nu prydet med en foyer med et dekorativt spejlbassin med lys, som blev til som et slutresultat af kvalificeret vejledning samt en projektstyring, der blev afsluttet til tiden. Det nye spejlbassin er desuden bygget i etager, så det går hele vejen op til 5. sal. Kort sagt – et mesterværk af et spejlbassin, som der uden tvivl får en masse roser fra kunder og vores ansatte.

Virksomheden har ydermere fået vandkunst i høj kvalitet så hatten passer uden for hovedindgangen. Her er der blevet skabt et interaktivt springvand, som tilpasser sig efter folks bevægelser i området. I midten af springvandet er der opsat en fontæne i et individuelt design, der harmonerer på fornemmeste vis med domicilets enkle linjer. I fald jeres firma tillige er på udkig efter vandkunst der er i international klasse, kan vi af den grund klart gøre os til talsmænd for den vandtekniske leverandør, som vi hyrede.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>