Loftrum med rullegitter

Ordet ”opbevaringsrum” er for de fleste folk synonymt med et skummelt rumlignende aflukke, hvor alverdens støv og fugt har det som blommen i æg. Sådan er det imidlertid ikke nødt til at være i praksis. Investerer jeres ejendom i pulterrum med sikringsgitter, får jeres beboere nemlig en holdbar såvel som flot pulterrumsløsning til alle slags beboelsesejendomme. Ydermere vil I få optimale opbevaringsrum med masser af naturligt lys og en maksimal tyverisikring såvel som beskyttelse mod ildebrand og skimmelsvamp som følge af fugt og støv.

Fra vi stiftede vores firma har vores medarbejdere opbygget skræddersyede opbevaringsrum til udlejningsejendomme såvel som andels- og ejerforeninger med blandt andet tyverisikring samt rullegitter. Fællesnævneren for samtlige løsninger er, at vores specialister sætter en ære i at tilbyde en opbevaringsløsning, der stemmer overens med jeres beboeres ønsker og behov såvel som de individuelle forhold på arealet. Som følge heraf bruger vores dygtige medarbejdere i hvert eneste tilfælde pladsen ned til den mindste kvadratcentimeter selvom lofts- eller kælderarealet har skæve vægge, et lavt loft eller andre bygningsmæssige skævheder. Jeres ejendom er sikret mange privilegier ved at investere i vores opbevaringsrum med rullegitter i galvaniseret stål. Frem for alt er det en æstetisk såvel som fleksibel pulterrumsløsning, hvor I uden problemer kan integrere vores forskellige gittermodeller med eksklusive stålplader med henblik på at sikre det ønskede udtryk. Vores virksomheds pulterrum i stål har derudover en ideel gennemstrømning af luft. Dette er med til sikre et ideelt indeklima i pulterrummene, der beskytter de opmagasinerede ting i pulterrummene på den bedst mulige måde.

Såfremt I etablerer loftrum med vores sikringsgitter, bliver det muligt for jer at få et rart loftsareal med en lækker gennemstrømning af lys. Desuden kan ejendommens beboere nemt overskue hele loftet eller kælderen takket være dit sikringsgitter. Dette yder en bedre fornemmelse af tryghed samt en bedre chance for at få øje på en brand, før flammerne rigtigt forårsager skade. Som prikken over i’et yder vores firmas pulterrum med gittervægge desuden formidabel tyverisikring.