Lille jeg bliver nødt til at få fabriksny skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas iphone

Nu indtrådte modgangen igen. Rebecca plus moi ville altså lidt snuppe en selvportæt på bussen på vej hjem efter sing star aften ved Holger, og så ryger naturligvis min iPhone (uden skærmbeskyttelse {pavoscreen.dk/om-pavoscreen-skaermbeskyttelse} skabt i panzerglass {pavoscreen.dk/panserglas/panzerglass}). Endvidere taber jeg den ikke bare. Nej min iphone op og skærmen var selvfølgelig totalt ødelagt, fordi min iphone 3 ikke var dækket med skærmbeskyttelse. Kendte I til, at man nemt kan erhverve stærkt skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas til iphone {pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone}? PS. hvoddan skriver jeg til panzerglass/panserglas til iphone? Det tænkte lille jeg ik, at man ku’, meeen jeg har nu erhvervet mig skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone – Telefonen dukker op på posthuset i overmorgen.

Cool mig fandt og bestilte min smartphone på en en homepage der sælger sejt pazerglass som er godt til skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte bestemt ikke, at du kan vælge panserglas til iphone. Det er helt usynligt og tillige kan sådan en skærmbeskyttelse lavet af panzerglass gøre, hvordan jeg bare kan have iphonen med diverse værktøj eller nøgler helt uden et dumt cover.

Undertegnede ku’ selvfølgelig researche en smule på muligheden for at udbedre iphone, meen moderne jeg vil snarere købe et styks splinterny panserglas iphone, grundet at min sidste mobil undertegnede smadrede var kun en 3er (blottet for skærmbeskyttelse). Derfor vil et stk dugfrisk smartphone samt panserglas til iphone nok være en hel god fremtidsinvestering, pga undertegnede flyver til Færøerne snart for og tage et semester og helst vil være en del af det hele på en ny tlf – der nu skal have panzerglass skærmbeskyttelse.

Derfor er jeg meget jubelbegejstret på grund af min erhvervelse af skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas til iphone mobil.