LED lys på min Segway

Jeg besidder en Segway, som jeg er vild med at rulle omkring på i byen. Jeg synes, det er skægt, og ligeledes eksisterer der flere plusser med det. Bl.a. er man ej nødsaget til at sidde i en kø på gaden, og så er det ikke krævende som cykling. Jeg fandt på at tilbygge min Segway med noget LED spot for nylig. Rimelig cool kunne det være at have LED spot på Segway’en, fordi jeg så havde mulighed for at trille rundt, idet det er mørkt og lyse byen op med mit LED lys. Grundet det har jeg været inde at se på forskellige varianter af LED lys på nettet, og nogle yderst cool røde LED spot har jeg fået øje på. En ven, som er elektriker, har jeg snakket med, og han vil gerne påsætte lys på min Segway. Han foreslog yderligere, at han kan påsætte musik på min Segway. Meget fedt ville det blive. Jeg kan ikke vente med at skulle ud på en køretur om aftenen på Segwayen med både høj musik og LED lys. Jeg gætter på, at hele byen vil misunde mig, idet de sidder i en kø på vejen eller kører på cykel. Har du prøvet at køre en Segway? Jeg kan helt klart rekommandere den. Ganske sjovt er det, og det bliver endnu mere morsomt med LED lys samt god musik.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>