Kreativitet, ansigtsmaling og søvnige morgener

Familiens poder, der begge to går i fritidshjem har fået øjnene op for det der ansigtsmaling. Faktisk tænkte jeg at ansigtsmaling snarere var noget der var interessant for noget mindre børn, og børnene afprøvede det da også ved karnevalsfester på den røde plads. Men idag er Grimas ansigtsmaling ganske enkelt blevet et kæmpe hit for begge børnene.

Selv vurderer jeg at lykken ved ansigtsmaling Grimas (http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/) begyndte i takt med den ansatte Vickys opstart. Den kvinde er meget kreativ og har opstartet et kostumeværksted, hvor poderne øver sig i ansigtsmaling mens andre finder på kostumer. Malingen har Emilie lader det til at være.

Jeg og manden har indkøbt Grimas ansigtsmaling til børnene, så de kan fortsætte legen i weekenderne. Så søndag, hvor vi begge snoozede længe, stod de op på listefødder, spiste deres havregryn og begyndte med at lege med deres ansigtsmaling. Begge to er vildt stolte af, hvor gode de er til at lægge det efterhånden. Så de to drog sørme lige forbi Fona og forbi slikbutikken med hovederne fulde af ansigtsmaling. Fjantede poder. De griner over at opnå erkendtlighed over deres leg med ansigtsmaling.