Kollegaerne ligger ik’ inde med viden vedrørende kaffeautomater – gør I, rare med-bloggere?

I en jobmæssig sammenhæng er jeg beskæftiget som en slags alt-mulig-kvinde! Det er en reference til, at jeg har mange forskellige funktioner, & jeg har derfor også adskillige forskellige typer af opgaver. Det er perfekt for sådan en som mig. Det var selvfølgelig også derfor, at jeg sagde ja tak til jobbet sidste forår, af den årsag, at jeg kan li, at min dagligdag involverer utallige forskellige ting. Men disse præsenterede fakta betyder samtidig også, at jeg jævnligt får ansvar for nogle projekter, som jeg ikke har erfaring med. Det er sket for mig igen nu, hvor jeg er blevet påbudt at undersøge markedet efter en ny kaffeautomat til de ansatte. Jeg forstår mig ik på kaffeautomater… Dén kaffeautomat vi har nu er desværre brækket over. Vores traditionelle leverandør af kaffeautomater er desværre gået konkurs, så vi kan ej få en ny kaffeautomat af dem…

Det er af den grund, at jeg nu er godt i gang med at beskrive denne ret så kedelige historie for alle Jer derude! Jeg håber I ligger inde med gode tips til, hvilke kaffeautomater, som er gode køb. Jeg ved eksempelvis, at dén kaffeautomat, som nu er smidt ud, var forholdsvis fantastisk klodset, & det behøver den nye kaffeautomat ikke nødvendigvis at være. Ellers er jeg blevet fortalt, at der ej er mange andre krav, som den næste kaffeautomat bare må leve op til. Det stiller mig selvfølgelig i en meget heldig position, hvor jeg næsten på egen hånd kan udpege lige nøjagtig den kaffeautomat, som jeg ka’ li’. Men på en eller anden vis, gør det også min del mere problematisk. Som allerede forklaret kender jeg ikke meget til kaffeautomater & efter, at jeg har afsøgt markedet for kaffeautomater, må jeg indvie Jer i, at jeg er blevet rigtig rundt på gulvet. Mængden af kaffeautomater er fantastisk stort, og jeg fornemmer, at det er temmelig umuligt at danne mig et brugbart overblik. Så jeg håber rigtig meget, at I har lysten til at hjælpe mig med at finde den perfekte kaffeautomat til min arbejdsplads. Alle typer fifs modtages med taknemmelighed.