Køb al børnetøj online

Sjovt børnetøj {http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html} er pt. det udelukkende eneste, jeg har i tankerne! Jeg skal føde.

Min mand er også virkelig henrykt. I flere måneder havde vi prøvet at blive gravide, og så en dag skete det pludselig. Jeg blev scannet forleden dag, og det er en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I morgen eftermiddag tager vi hen for at kigge på børnetøj og andre ting til vores lille nye pige, så vi er parate, til den dag hun kommer til verden. Bevs skal bare have meget pænt børnetøj.

Jeg elsker alt børnetøj! Egentlig er jeg lidt bange for, at jeg kommer til at spendere for mange stakater på det. Min mand ville vist blive forholdsvis sur over det, for vi har kun opsparet et eksakt beløb til ting til babyen. Til trods for det, mener jeg, at han selv køber for mange skjorter, og det er ikke nødvendigt, for de ligner jo alle sammen hinanden. Børnetøj er meget vigtigere end hans skjorter, fordi vores pige jo hurtigt kommer til at vokse ud af sine mindste bodystockings og behøver nye.

Følgende har andre kommende mødre garanteret også prøvet: I torsdags kom min faster forbi og forærede mig noget af min søsters og mit oldgamle børnetøj, men det vil jeg slet ikke have, min lille pige skal have på. Hun skal have noget nyt børnetøj, og I kan tro, jeg ser frem til at shoppe det. Men min mand glæder sig til gengæld ikke. Han vil faktisk ikke med, og derfor har jeg fået ham til at købe mange andre ting end børnetøj som for eksempel sutter, vugge og bleer. Sådan noget er ting, man er nødt til at have – 2.pladsen tilfalder så endeligt en masse billigt børnetøj.