Kender I enneagram test ved lignende karriererådgivning? Rekrutteringsbureau københavn

De trofaste læsere har formodentligt fundet ud af at moi har opnået en fod indenfor hos et stk rekrutteringsbureau københavn » bloom.dk,. Det bli’r spændende at se, hvor meget det kan gøre for undertegnede min vej til et nyt arbejde, men stedet tilbyder både muligheden for at blive headhuntet til et arbejde, noget der hedder en enneagram test » bloom.dk/for-virksomheder/enneagram-test, plus karriererådgivning. Utålmodige mig har ofte overvejet at internetsøge ”rekrutteringsbureau københavn”, men inden jeg fik taget mig sammen fik jeg det her rekrutteringsbureau rekommanderet af min søde barndomsveninde. Jacqueline var temmelig i højt humør over virksomhedens karriererådgivning. Hun har vidst nok også afprøvet deres enneagram test. Sådan en Enneagram test skal ses som en undersøgelse af, hvad for en slags personlighedsformat man er. Min barndomsveninde kom frem til at hun er en hjælper, der er kendetegnet ved at være empatisk & dygtig +fantastisk til at gøre andre tilpas.

I torsdags tog jeg til et møde hos et stk rekrutteringsbureau københavn og tog samtidig firmaets emnneagram test ifm min karriererådgivning ude hos dem. Jeg blev selv erklæret udretteren, der er en type som der virker kraftfuld men samtidig skriver sine grænser i glemmebogen og ikke kan fordrage det ikke rigtig at foretage sig noget. Alt sammen stemmer fuldstændigt. Det er jo forklaringen på at jeg har fundet det her rekrutteringsbureau københavn og virksomhedens karriererådgivning. Jeg kan bestemt ik’ hygge mig med at hænge ud hjemme i sofaen og notere stillingsansøgninger og ikke lave noget relevant. Så derfor satser jeg på baggrund af rekrutteringsbureauets karriererådgivning + enneagram test at der snart er bid, så der kan komme nogle spændende opgaver at rive i. Sker det ikke så kommer jeg til at flytte rundt på hele hytten i frustration og kedsomhed.