Kanotur med kanoudlejning Silkeborg

For mig ser jeg umiskendeligt Silkeborg Camping, dog er det adskillige år siden dengang, jeg var der. I min barndom var jeg med min familie på camping hvert eneste år. I teenageårene var jeg også på camping og kanoture med folkeskolen. Det, jeg erindrer, fra alle turene i Silkeborg med f.eks. kanoudlejning Silkeborg, er alle de massevis af minder om en tur fyldt til bristepunktet med godt sammenhold og store udfordringer i den idylliske jyske natur. Både fra dagene på den velistandsatte campingplads og de idylliske ophold på teltpladser på bredden klods op ad Silkeborgsøerne. Jeg kan ydermere den dag i dag huske den fantastiske følelse, da jeg for første gang fik chancen for selv at bruge en sommerferie på Silkeborg Camping i Østjylland. Som det ser ud nu er det faktisk forholdsvis lang tid siden, at jeg var med på camping ved Silkeborgsøerne på Silkeborg Camping.

Siden dengang har jeg fået en uddannelse samt et arbejde og endda også en skøn partner. Forrige år fødte jeg også vores dejlige barn, der nu reelt er så stor, at jeg for noget tid siden startede med at spekulere over, om tiden var inde til tage min egen lille familie med i en kano ned af Silkeborgsøerne. Forrige fredag tog jeg den endelige beslutning over et glas vin med min kæreste sidst på aftenen. Det medfører, at vi nu leder efter en virksomhed med camping såvel som kanoudlejning Silkeborg. Ellers tror jeg, at et camping- & kajakudlejningssted i nærheden af Randers kunne være oplagt. Det, som jeg efterspørger, er derfor, om der eventuelt er nogen her, som er stødt på Silkeborg Camping i dag eller et forholdsvist billigt sted med kajak- og kanoudlejning Silkeborg eller muligvis udlejning af kajakker og kanoer i nærheden af Gudenåen? Det må også så vidt muligt være et sted, som reklamerer med favorabelt tilbud på kanoture omkring Silkeborgsøerne specielt til børnefamiliers behov. Ligger du inde med et tip om, hvor jeg finder det bedste tilbud på kajak- og kanoudlejning samt camping ved Silkeborgsøerne, så skriv under indlægget, så jeg kan skabe helt nye Silkeborg Camping-minder i selskab med min egen lille familie. Så bliver jeg særdeles lykkelig, takker.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>