Kæresten og jeg fik efter lidt for lang tid oppet os og ska’ skaffe os et styks støjhegn eller Skagenshegn

Vi udvider om kort tid med en lille sød labradorhvalp, kæresten og jeg. Derfor tog vi og oppede os til noget praktisk, som vi alt for længe har henlagt. Vi skal anskaffe et hegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn – rundt om vores domicil. Den beslutning virker jo som en stor ting & ikk’ noget, ham og jeg lige ordnede i takt med at vi er begyndt at gøre haven til vores egen og finde havemøbler og krukker derud til. Meen her i weekenden må det blive besluttet.

Det fungerer ikk med en baghave uden et hegn, når jeg og min kæreste lige straks får hvalp. Men derefter dukker spørgsmålet op om hvorvidt min kæreste og mig vil vælge et stk støjhegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn – eller et Skagenshegn - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn – .

Min kæreste Alvin argumenterer for et støjhegn, der ganske givet er et vældigt praktisk hegn og skærmer for larmen fra vores ringvej, ligger lige ved grunden. Jeg kan godt følge de reelle pointer om et støjhegn. Lille jeg overvejer kun at et hegn som det han foreslår bliver ganske højt og tæt. Hans model med et støjhegn afkaster dog som bonus øget privatliv. Og mig der er glad for klatreplanter vil også godt kunne plante lyserøde blomster et hegn som det.

Jeg kan bedst lide et flot Skagenshegn. Det Skagenshegn undertegnede er faldet for er kridhvidt & klassisk & sørme også lidt iget. Skagenshegnet er ik ret højt, og det passer virkelig tydeligt med mine drømme omkring rigeligt med kaprifolier tæt på sådan et hvidt stakit som et Skagenshegn er.

Ville I beslutte jer for et lækkert Skagenshegn eller et praktisk støjhegn, såfremt I læsere præcis som min kæreste og jeg havde bolig tæt ved en larmende vej og skal vælge mellem hegn? Inden næste uge skal få valgt det endelige hegn.