Juhuu – jeg har fået invitation til kostume fest

Jeg elsker at klæde mig ud. Jeg har det som om, at jeg har det sjovere, når jeg tager et kostume og pludselig er den onde eller gode fe, pirat eller zoombie. Jeg har det vidst fra mine forældre. Min far er alles julemand med tyk mave, skæg og det hele. Og min mor arbejder som pædagog og hun har ganske ofte et sjovere kostume end fritidshjemsbørnene, når der er fastelavn på hendes arbejde.

Da jeg var lille var jeg altid klædt ud til fastelavn og da jeg var 5 år, gik jeg med bare tæer og min prinsessekjole hele den sommer. I dag finder jeg hver eneste mulighed og tager kostumer » dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39, på til julehygge, tyrolerfest, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må se at få mig nogle arvinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere udklædningsfester.

Skal det være nemt og hurtigt går vi på nettet og finder hele kostumer, hvilket faktisk kan koste mindre end at finde tøj i H&M. Andre gange køber jeg kun en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og opsnuser så resten i mine egne ting eller hos genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med min lillesøsters spraglede tørklæde, en slidt hvid lidt for stor skjorte fra genbrug, sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min mors støvler – og så en pirathat fra en online kostume shop.

Min næste fest er med 50’er Mad Men tema. Jeg mangler kun en paryk til at dække over mit ikke særlig 1950’er agtige hår. Kostume? Dét er der skam allerede styr på.