Jobævl om stropper, lister, gas cylinder og gummilister

Storebroderen skal arbejde lister - www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/u-lister-m-boerster, , stropper, gummilister - www.sindby.dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter, & gas cylinder - www.sindby.dk/dk/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre, . gisner, så kender jeg ikk en dut til gummilister, stropper, gas cylinder og lister. Eller … stropper ka’ i min optik eksempelvis sidde i 5A, som vi passagerer kan holde i, eller bag i mit overtøj, så den kan hænge. Og gummilister kobler jeg sammen med at lister i eksempelvis brusekabinen.

Gummilister, stropper, lister og gas cylinder som fagområde er lidt nyt for mig. Vi plaprer jævnligt arbejdsrelateret, mig & storebror, og som følge af det er undertegnede spændt på, hvad Henry vil forklare vedrørende gummilister, stropper, gas cylinder og lister.

Gas cylinder kan både anvendes til kontorstole, køkkenlåger og i drivhuse, oplyser min bror. Udover at dutte som en form for fjeder måske, så har undertegnede ikk helt opfattet, hvad den slags gas cylinder lige præcis ka’. Stropper af gummi har jeg hørt kan anvendes til trailere, lastbiler og presenninger.