Jeg vil rigtig gerne opvarme vores nye bolig med solenergi – hvad syntes I om denne idé…?

I sidste halvdel af det kommende år får min forlovede & jeg ny bolig.. Jeg kan overhovedet ikke beskrive præcist, hvor meget, jeg har gået og set frem til dette… At flytte ind i det her hus er noget, jeg har ventet på så enormt længe! I 5 år har vi levet side om side i Amagers mindste stuelejlighed sammen med 2 børn i teenagealderen… & hvis i skulle ligge inde med tvivl, er det altså bare ik’ noget, jeg vil anbefale… Vi alle manglede i den grad meget mere plads, og det ønske går nu i opfyldelse! I forhold til dét nye hjem, som bliver bygget fra grunden, er der hundretusind ting at forholde sig til. Vi er virkelig meget tvivlende omkring, hvordan vi allerhelst vil opvarme vores villa! Vi tænker på både solenergi, jordvarme eller at installere en varmepumpe… Solenergi er jeg virkelig lun på, fordi det er virkelig godt for jordens miljø… Jordvarme er til gengæld min partner ovenud klar på… Hvis vi skal svare på, hvad en varmepumpe kan, er vi begge fuldstændig blanke…

Nu er det så, at I skønne læsere skal hjælpe os! For jeg kan slet ik forestille mig andet end, at bare få af jer må ha viden vedrørende enten solenergi, jordvarme eller omkring, hvad en varmepumpe besidder af brugbare kvaliteteter. De mennesker, der ellers har hjulpet os med at træffe livsvigtige bestemmelser, har ligesom os været usikre på, hvorvidt vi burde investere i solenergi, jordvarme eller en varmepumpe. Disse personer sagde til os, at de har hver sine unikke kvaliteter..! Men det ikke spor specifikke tip hjælper os virkelig bare ik specielt meget! Så nu beder vi til, at I kan hjælpe os med nogen mere klare og tydelige svar… Sig mig, hvad har I fantastiske erfaringer med – skal vi investere i solenergi, jordvarme eller en moderne varmepumpe til vores fremtidige designerbolig….? Alle former for brugbare råd eller vejledning tager vi meget gerne imod – så hold Jer endelig ik’ tilbage…!