Jeg valgte en tattoo ved en tatovør København, samt jeg føler mig ret begejstret for den

Eftersøger du efter efterskoler nordjylland - www.ranumefterskole.dk – ? I den situation må jeg anbefale min adventure efterskole {www.ranumefterskole.dk/profilfag/adventure}, hvor jeg bl. andet lærer efterskole engelsk - www.ranumefterskole.dk/ranum-efterskole-college – plus eksperimentere med kano og forhindringsløb. Jeg er ikk’ indendørs-agtig, så i tiden hvor jeg måtte vælge ml efterskoler nordjylland besluttede udendørs-mig som følge af det hurtigt, at udendørs-mig ville på et styks adventure efterskole. Mine forældre spekulerede stort set over vidensfagene, og den slags indkasserer jeg faktisk f.eks ved hjælp af efterskole engelsk & den slags klassiske fag.

Glade jeg har udelukkende gode ting at sige om de første uger på adventure efterskole. Engelsk virker så brugbart og den er blandt de aller cooleste efterskoler nordjylland, jeg og de andre elever har kendskab til. Såå skal en af jer straks til at beslutte jer for efterskoler nordjylland? Sååå overvej et stk adventure efterskole med en hel del hiking og natursport i kombination med efterskole engelsk, fede fester, rejser og gode venner.

Jeg har tilbragt en måned på adventure efterskole og likeable jeg har straks fået 3 dugfriske bodies. Mig og vennerne har allesammen erfaret omkring flere efterskoler nordjylland, & faldt for denne adventure efterskole, som vil bringe mig og vennerne adskillige udfordringer. Nogle virker ret sporty, mens andre virker lidt mere varsomme men ønsker at kaste sig ud i noget nyt. Ej men det er super fedt at de elever springer ud i adventure efterskole. Efterskole engelsk lader faktisk til at være helt fint, til trods for at sprog ik’ netop var et faktum, jeg lagde vægt på i min beslutning om efterskoler nordjylland. Men efterskole engelsk træder til at jeg kan rejse i verden. Lille jeg nyder at være på adventure efterskole og moi vurderer ik’, at nogle af de andre efterskoler nordjylland ville have været lige så selvindlysende til mig som adventure efterskole inkl efterskole engelsk .