Jeg synes, at der nemt kommer stenslag i bilens forrude

Da jeg kørte på gaden i fredags, kom der et stenslag , http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, på min forrude , http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, . Det var rimelig surt, da jeg næsten lige har fået min bil repareret, men nu skal det ske igen. Dog varer det til alt held ej så lang tid, blot omkring tredive minutter. Yderligere mener jeg, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inklusive, men jeg er ej sikker, så jeg skal lige have spurgt min mand. Hvorom alting er vil det sige, at reparationen af det omtalte stenslag i min forrude bliver omkostningsfrit, undtagen hvis vi bliver nødt til at skille os af med en sum penge til forsikringsselskabet for vores selvrisiko. Gad vide, om stenslaget egentlig nødvendiggør en udskiftning af hele ruden, det er nemlig et temmelig stort stenslag. Jeg håber det ikke, grundet at det formodentlig vil komme til at tage endnu længere tid, og det bliver også endnu mere dyrt for os, altså såfremt vi selv kommer til at betale. Jeg synes egentlig, at min bils forrude generelt nemt får stenslag. Kan der være forskel på forrude kvalitet? Jeg er ej specielt god til biler, har I sandsynligvis allerede fornemmet. Men det er jo også mest mænds hobby og ikke kvinders, så jeg er undskyldt. Det eneste, som betyder noget for mig, er, om min bil ser flot ud.