Jeg søger gine/mannequindukker – perfektionistiske jeg påbegynder mit projekt med at sy igen igen

Efter lang tid er undertegnede ved at grave lysten og min kreativitet frem til at starte med at sy endnu en gang. Min bedsteveninde Kristina ønsker sig en mørkelilla strutkjole til en gallaaften, og undertegnede savner undværer selv et par hvid og rødstribede knickers, der ikke er højtaljede. Som følge af det arriverer behovet for at skabe tøj + igen at få mig et stk brugbar gine. I sid tid jeg overtog den nuværende beskedne lejlighed så afholdte jeg mig fra at medbringe min mannequin/gine til det nye sted. Så nu har kortsigtede jeg ingen mannequindukker, der viser at stoffet fungerer.

Hittepåsomme mig har før skabt en del kjoler uden at anvende gine og mannequindukker, og det er sandelig meget enklere at måle og rette og få et pænt endeligt resultat, såfremt der anvendes et styks mannequin. Derfor leder begejstrede mig for tiden efter mannequindukker/gine. Jeg foretrækker et stk billig og fin mannewuin/gine – alternativtellers én fra genbrug. Nu har undertegnede dog fundet et styk hjemmeside der har fine satser på mannequindukker. De forhandler et stk rigtig flot gine, som undertegnede ser på.

Jeg skal bruge at have adgang til en gine/mannequin. Jeg anvendte den oprindelige gine som var god til at rumme de flotteste sommerkjoler eller alt mit tøjstykker, som jeg behøvede at tage på ind imellem. Som en bonus er mannequindukker jo bare helt i sig selv dekorative. Derfor jeg er ærgerlig over, at lidt for uoverlagte jeg ik’ gad at tage den gamle og brugte mannequin/gine med . Men altså, jeg orker ikk spendere tanker og energi på den sag. Snart får undertegnede et styks fabriksny mannequin/gine og derefter kan jeg opstarte projektet med at designe igen.