Jeg søger efter blæsedyse, hulkegledyse eller måske en tilsvarende dyse til coating

Der hvor undertegnede i de her måneder er tilknyttet som praktikant, er der mange alsidige arbejdsopgaver. Det hele er sandelig ikke inden for min faglighed. Undertegnede ved for eksempel ikke meget vedr. blæsedyse , http://mt-spray.dk/luftdyser/blaesedyse, , hulkegledyse , http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hulkegledyse, eller måske en tilsvarende dyse , http://mt-spray.dk/, der kan bruges coating, men på trods af det er likeable mig blevet spurgt, om jeg ik var sød at finde blæsedyse/ hulkegledyse anvendelig til coating + vidst nok endnu en dyse, jeg har glemt hva’ sku’ anvendes til.

Som jeg har fattet det, er en hulkegledyse et stk dyse med påsætning, som gør dysen effektiv når det kommer til coating i ringmønsteruden dyse coatingen i midten. Sådan en blæsedyse sku’ derimod være ikke give ret meget opretholdelse samt på samme tid være mere støjsvag. Jeg ved dog ik’, hvorvidt de skal bruge en hulkegledyse, en blæsedyse eller et styk tilsvarende dyse til coating af produkterne.

Gud ske lov kom jeg frem til mangfoldige webpages, der sender hulkegledyse, blæsedyse samt en tilsvarende coating dyse, og der ser fornuftige ud. Alle af de workshops har ikk’ udgifterne noteret på hjemmesiderne, hvorfor jeg så må i gang med at kontakte dem. Undertegnede har gudskelov inden da en smule tid til at sætte mig ind i, de behov mit job har når det kommer til blæsedyse, hulkegledyse eller anden dyse til coating.

Hulkegledyse, coating, blæsedyse samt et styk særligt lydløs dyse. Ak og ve, undertegnede har lidt som jeg burde prøve at forstå, om fire dage, hvor det er besluttet at der kommer anden leverance. Så undertegnede ska’ blot have indkøbt en anvendelig blæsedyse, hulkegledyse eller lignende dyse til vores coating i en fart.