Jeg ser frem til at spare flere timer fremover benyttende mine flotte frankeringsmaskiner

For snart 3 år siden opstartede jeg min forretning, og forretningen har virkelig hurtigt fået ben at gå på. At gesjæften nu udsender fantastisk meget mere post end virksomheden gjorde i starten, resulterer dét i. Og så virker det jo virkelig usmart at bruge værdifuld tid på at frankere breve!

Min co-writer og jeg vil heads up som det allerførste! Vi har fundet ud af, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare virkelig meget arbejdstid. Og vi har i sidste måned afgjort, at jeg må spendere gysser på en frankeringsmaskine til min forretning.

Jeg har forsøgt at danne mig klarhed over markedet, men jeg har absolut ikke taget et valg. Men problematikken lyder, hvilken frankeringsmaskine, gesjæften skal vælge. Helt instinktivt ville jeg besøge en dansk forretning, af den grund, at det så ville være lettere at tale sammen, hvis jeg støder på problemer. Der eksisterer både danske & engelske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg formår ikke at afgøre, hvorhenne det ville være skønnest at gå til. At de udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget færre penge end de forhandlere, der er placeret i Danmark, har jeg alligevel erfaret. & som just beskrevet, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en nyligt etableret forretning, som præcist lige skaber profit.

Men sagen er ikke desto mindre den, at vi i min gesjæft har forstået, hvor anvendelig en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være fortrinligt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede skal løbe stærkt, især i mit lille firma, hvor vi for nu alene er få ansatte. Så vi er alle enige om at investere i en frankeringsmaskine! Så derfor er det essentielt, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en billig pris. Men bestemt spiller maskinens kvalitet desuden ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så gi’ gerne tip top råd til en forholdsvis billig og holdbar frankeringsmaskine. Jeg håber ekstremt meget, at I, fantastiske læsere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som passer til vores behov. Hvad nogen måske vil betegne som et virkelig tørt indlæg vedr. frankeringsmaskiner, var det altså!