Jeg sætter pris på præcis aflæsning til varmeregnskab i mit private budget

Boligfornyelse foruden anden slags boligombygninger indbefatter den ejerforening, hvor jeg bor. Det inkluderer begribeligvis ordinære rum som køkken & toilettet samt f.eks. forbedrede faldstammer. Dog ændres der også ting og sager omkring det energimæssige. Jeg har fx fået opsat ny energimåler i mit hjem, hvilket gør såvel varme aflæsning som det private varmeregnskab meget lettere. Energimåleren, som jeg er blevet ejer af, er en ultralydsmåler. Der er så mange plusser ved denne. Produktet har stor præcision, foruden at den har adskillige connection possibilities. Energimåleren rummer faktisk grænseløs kommunikation.

På bestemte tidspunkter er det mig påbudt at foretage en aflæsning af min nye måler. Eller det antager jeg om ikke andet, idet jeg skulle gøre sådan med den tidligere model. Imidlertid er jeg sådan set ikke bevidst, omkring om hjemmets nytilkomne inventar er prof i en sådan grad, at energiselskabet Bong evner at gennemføre en aflæsning fra distance. I hvert fald må det være vigtigt at få registreret en nøjagtig aflæsning. Fordi jeg skal anvende angivelserne til mit private varmeregnskab, foruden at herudover skal boligforeningen herudover anvende numrene, grundet at kasseren laver et kollektivt regnskab for varme der har en plan over, hvilket beløb jeg og naboerne henholdsvis skal betale a conto til vores energi- og varmeregnskab. Af denne grund er undertegnede positiv i forhold til den nyinstallerede måleinstallation, idet jeg på denne måde har garanti for, at det har været en aflæsning udført med største omhyggelighed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>