Jeg påtænker at forære en moderne buksedragt i gave – den er ovenud tjekket!

Hurra, jeg ønsker at fortælle jer den fortrinlige nyhed, at min veninde venter barn! Hun har længe gerne ville have sit eget afkom, og nu går hendes dybeste ønske finally i opfyldelse! På næste mandag er vi blevet indbudt til hendes fødselsdagsfest, & det bliver så godt… Både hele hendes familie samt venner er blevet inviteret, så der kommer helt sikkert mange. Jeg har tilbage i maj besluttet mig for, hvad jeg har i sinde at give hende i fødselsdagsgave. Jeg vil give hende noget fantastisk tøj, som hun kan anvende under sin graviditet. Jeg ved nemlig, hvor enormt meget det betyder at have tøj på mens man venter barn, som er blødt.

Om sommeren er en maxi kjole - pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler, fortrinlig, af den årsag, at den er dejlig løs, og ik strammer ind på maven! Hun har samtidig gennem længere tid indrømmet, at hun rigtig godt kunne bruge et sort velour sæt - pk-fashion.dk/16-sportstoj-veloursaet, , så et sådan vil jeg også købe til hende. Et flot velour sæt er super duper en søndag morgen, hvor man skal over efter brød. Som det sidste vil jeg tilmed finde en klassisk buksedragt - pk-fashion.dk/51-buksedragter, til hende, af den årsag, at jeg slet ikke er i tvivl om, at en buksedragt også er virkelig god til en gravid pige…! Dengang da jeg ventede barn var jeg nemlig lyksaglig for min…!

Mit gaveindkøb kommer til at foregå på onsdag. Hele eftermiddagen har jeg fri til at opstøve den lækreste maxi kjole, det flotteste velour sæt, og som det sidste beder jeg jo også til at kunne lokalisere en klassisk buksedragt. Jeg tænker umiddelbart, at den buksedragt hun skal have, skal være én, hun både kan iføre sig til hverdag & festlige sammenkomster. For jeg synes faktisk, at det er nøjagtig, hvad en fantastisk buksedragt kan: en buksedragt kan styles på flere forskellige måder, og hermed bæres i forskellige sammenhænge! Såfremt man pynter med skønne halskæder kan buksedragten anvendes til sammenkomster, & uden kan den så absolut bæres på arbejde!