Jeg nærer forhåbninger om, at vi rejser til USA.

Siden jeg var en lille pige, har det at være på eventyr været min lidenskab. Derfor kan jeg uden tvivl efterleve dét ældgamle ordheld: at rejse er at leve… Jeg rejser ofte væk hjemmefra i lang tid, når jeg tager på en af de der langtidsrejser - http://www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie/ – . Jeg sammensætter hver eneste gang mine ferierejser - http://www.samson-travel.dk/forside/ – sådan, at jeg kommer hjem med flest mulige oplevelser. Det forårsager, at mit skema kontinuerligt er tætpakket, fordi jeg vil nå at se så mange nye ting, som er realiserbart. I de tilfælde hele familien rejser fra Aalborg og rejser til USA - http://www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa/ – for eks., kan jeg mærke allerede ugerne op til, at jeg glæder mig! Og hele indledningen med at forberede & investere penge i de forstående langtidsrejser er jo fantastisk… Jeg ønsker jo netop at chancen for at drømme om vores ferierejser i så lang tid som muligt…

Siden jeg var ung har jeg udforsket flere lande. Min ide er at nå at feriere i så mange lande som det er muligt. & jeg tænker på at vedblive med at besøge jordens fjerneste afkroge, netop indtil min krop ik kan bære mig længere. Det er heldigt, såfremt min familie rejser fra Aalborg & rejser til USA f.eks., fordi lufthavnen er placeret i gåafstand fra vores hjem. Så har jeg for vane at tage af sted i god tid, inden flyet afgår, fordi der eksisterer ikke nogen som helst ting mere forfærdeligt end at skulle løbe for at nå flyet. De gange man for eksempel rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, har jeg kendskab til, at man som rejsende skal være der mindst nogle timer før. Jeg har deltaget i så mange langtidsrejser, at jeg referere procedurerne specificeret. Jeg er så bekendt med at rejse, hvilket kan forklares med, at jeg har været på utallige ferierejser, så jeg ved, hvad som jeg kan forvente at møde i en international lufthavn. Mit næste eventyr lægger på mig, når jeg nok engang rejser til USA. Denne rejse er sammen med hele vores familie, vi rejser fra Aalborg lufthavn til sommer.