Jeg leder efter kaffeautomater, som er af ordentlig kvalitet, effektive & simple at tømme

Forretningen, som jeg begyndte for snart 6 år siden, har ovenud hurtigt vokset sig en lille smule større. Den kendsgerning har resulteret i, at virksomheden i dag fremsender meget mere post end vi gjorde i begyndelsen. At bruge dyrebar tid på at sætte frimærker på breve, er jo uproduktivt!

Det er sikkert og vist, at det skrevne ej kommer til at optage jer særlig meget! At man med bistand fra en frankeringsmaskine er i stand til at spare fantastisk meget arbejdstid, har vi lige nu anerkendt. At jeg må købe en frankeringsmaskine til vores kontor inde i byen, har mine kollegaer og jeg just nu besluttet.

Jeg har prøvet at danne mig en klarhed over markedet, men jeg har slet ej besluttet mig for noget som helst. Firmaet kan simpelthen ikke beslutte, hvilken frankeringsmaskine, som ville være det skarpeste valg. Helt instinktivt ville jeg besøge en hjemlig distributør, af den grund, at det i så fald ville være ekstremt meget lettere at forklare sig, hvis jeg kommer til at opleve repareringer. Der kan findes både hjemlige & franske sælgere af frankeringsmaskiner - http://danastar.dk/, , & jeg formår ik at afgøre, hvorhenne det vil være skønnest at placere sine gysser. At de uden landske forhandlere af frankeringsmaskiner koster meget færre penge end de danske, virker det på samme tid umiddelbart til. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en ny virksomhed, som kun lige kører rundt.

Men hvorom alting er, er sagen den, at mine ansatte & jeg har forstået, hvor anvendelig en såkaldt frankeringsmaskine er! Særligt i mit lille bitte firma, hvor vi stadigvæk kun er få ansatte, vil det være brugbart med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har meget travlt. Så vi er i fællesskab blevet enige om at investere i en frankeringsmaskine. At jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en god pris, er derfor af stor betydning. Men uden tvivl spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg ville elske tiptop råd til en temmelig billig og prima frankeringsmaskine! Jeg ber’ til Gud omkring, at I, rare læsere, formår at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som passer allerbedst til min gesjæft. Hvad nogen eventuelt vil beskrive som et meget uinteressant blog indlæg omkring frankeringsmaskiner, var det altså!