Jeg kan super meget foreslå at tage 11 måneder på håndbold efterskole

Jeg har nu boet på håndbold efterskole i Midtjylland i 5 uger. Jeg må skrive at skolen overstråler alt jeg havde troet på. Jeg var temmelig forvirret når jeg tænkte på, hvordan det kunne være at bo på håndboldefterskole. På det tidspunkt eleverne i starten dukkede op følte jeg mig lidt ubeslutsom. Men vi alle havde det jo lige sådan. Min roomie Nete går ligesom mig til efterskole håndbold, så hende og jeg kan være sammen. Det var fedt i starten. I dag har jeg primært blevet på fornavn med dem, som ligsom jeg selv træner på håndboldefterskole linien. vi går mere end 75 elever , så regn ikke med at man nemt kan holde styr på ansigter på de hoveder, som du ikke lige har undervisning eller idræt med.

Lidt om håndbold efterskolen

På min håndbold efterskole er enhver tidligt op .. fordi vi skal løbe ! Jeg er vant til at spise cornflakes med dundynen i snegletempo. Derefter anrettes der på anden anden side luksus morgen mad. Efter morgenmaden går vi til normal dansk- og matematikundervisning. Henaf timerne fra 14-16 udøver jeg efterskole håndbold. Samtlige unge fra håndbold efterskole plus de andre linier skal til kold mad kl 18. Efter det SKAL samtlige elever sidde i vores værelse i en lektietime. Det er faktisk temmelig bekvemt at have en time, hvor vi alle slapper af/laver lektier. Karina og jeg aner ikke, hvornår de lektier ellers skulle blive lavet. En stor del af dagen er vi til engelsk eller matematik eller spiller efterskole håndbold og om aftenen hænder der altid underholdning. Vennerne fremviser fotos, vi fejrer fødselsdag for én på gangen, vi konkurrerer i RoboRally, afholder komedier, øver lancie – og pludselig har en eller anden fundet på en leg. Nu hvor at jeg begyndte på håndbold efterskole befinder jeg mig kun på værelset når vi har lektietime eller når radioen kører Det elektriske Barometer.