Jeg kan lide at at iklæde søde rollinger i Ver de Terre, sådan at de ikke skal fryse!

Den kærlige juletid kommer nærmere. Og det er de faldende temperaturer ligeledes. Eller det vil sige, det er nu allerede råkoldt. Det er koldt derude, & dét er derfor altafgørende at være iklædt varmt tøj. Alle godtager, at der ikke findes en ting i verden, som er værre end at hundefryse. I særdeleshed er det vigtigt, at børnene bærer lunt børnetøj, for at de ej får en snottet næse. I verden findes et utal af rart børnetøj produceret af brands som for eksempel Mads Nørgaard & Henrik Vibskov - www.smaahjerter.dk/boernetoej/henrik/vibskov_1991.html, , så der er overhovedet ingen syndsforladelse for at lade dine rollinger fryse om fødderne!

Alle udemennesker forguder i juletiden en gåtur i naturen. Der findes mange ting, som både børn og voksne kan foretage sig uden for, selvom det er forfrossent. Mange holder af at kælke i høj hastighed ned af en høj. Dét eneste, som forlanges er skønt tøj syet af for eksempel Mads Nørgaard eller Mikk-Line - www.smaahjerter.dk/boernetoej/mikk-line_1636.html, . & endvidere en slæde sandsynligvis, ifald du ik vil være glad for at massakrere det splinternye børnetøj… Hvilket de fleste som bekendt nok ikke går efter, eftersom det ligesom ik’ er en usandhed, at tøj produceret af 66 North - www.smaahjerter.dk/66-north-boernetoej—det-bedste-du-kan-faa_1973.html, & Henrik Vibskov ikke er det billigste her på jorden. Dog vil de fleste stadigvæk plædere for, at børnetøj er designet til at blive båret.

I kønne Danmark er vi uheldigvis ik så svineheldige, at vi er bomsikre på, at der falder sne nok til, at det er muligt at kælke. I Danmark spenderer vi af den grund i øvrigt adskillige øjeblikke indenfor. Mange af mine venner fortrækker nok endogså varmen, frem for kulden udenfor, og bortvælger af den grund kælkebakken. Vores børn finder det skønt inden døre, helst såsnart man kan bære eventyrligt tøj syet af Mads Nørgaard og Mikk-Line. Adskillige har dén mening, at det skønneste der findes er at have det rart inden døre med gode venner.