Jeg holder af mit job musik til bryllup og underholdning til børnefødselsdag – evt. mobildiskotek

Mine henstillinger er gået i opfyldelse. Ikkeryger-mig har længe drømt om, hvordan manden i huset ku’ falde for ideen om el-cigaret » http://www.ezee-e.dk/el-cigaret/, med e-cigaret damp » http://www.ezee-e.dk/e-cigaret-damp/,. Denne type el-cigaret/e-cigaretter » http://www.ezee-e.dk/, virker jo fremragende når mig, som lever med ham, og er vrissen over dunsten af tobak i hans tøj. Jeg magter ikke, at min ellers skønne mand pulser alm. cigaretter, så jeg er sååå begejstret for, hvordan min mand er gået over til e-cigaretter/el-cigaret med e-cigaret damp.

Jeg er totalt begejstret over de e-cigaretter. Dampen er jo ligefrem helt dejligt duftende. Især såfremt min mand vælger e-cigaret damp med frugter eller mint. Den særlige e-cigaret damp med lugt af chokolade gi’r mig kagetrang, derfor er den model ikk specielt optimal nu jeg skal tabe mig. You win some – you loose some.

Gudsketakoglov har jeg nu overbevist Brian. Manden var i tvivl om, om han ville kunne lide oplevelsen af e-cigaret damp + om det ville mærkes for anderledes at ryge på el-cigaret. Det viser sig nu, at min mand har fået smag for de nye e-cigaretter. Den søde mand har i fem uger ddampet e-cigaretter/el-cigaret inkl. e-cigaret damp med glæde.

Undertegnede har alt for længe debatteret om, at hans venner og ham burde tage og afprøve e-cigaretter/el-cigaret. Sådan noget e-cigaret damp skulle være bedre for rygeren, plus så er der vidst ingen farlige stoffer når der sker den passive rygning. Dejligt. Især som følge af ham og jeg har forestillinger om at prøve at blive forældre.