Jeg holder af mit job musik til bryllup og underholdning til børnefødselsdag – evt. mobildiskotek

Mine events er der godt gang i for tiden. Der skal bestilles underholdning til børnefødselsdag , http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer/, specifikt til et stk pige på 6 år og findes musik til bryllup , http://www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor/, – måske kombineret med et smart og ungt mobildiskotek , http://www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen/, . Rart med mange eventbookinger.

Der deltageren hel del yngre mennesker på seksten til seksogtyve somre samtidig med at der er adskillige der har rundet de 70, og det er min erfaring at så forskellige aldre ikke altid er til at forene musisk uden at benytte mobildiskotek, så pga det overvejer undertegnede egentligt at fuldende musikerne med et mobildiskotek som musik til bryllup. Musik til bryllup er hyppigt indbegrebet af fx swingmusik og jazz eller sådan noget som Kim Larsen og Himmelhunden. Samtidig med at de yngste ku’ bruge et mobildiskotek med mulighed for at lytte til nutidens dancehits – gladeligt knyttet til diskolys + tung bas. Det er ikk definitivt ufravigeligt med mobildiskotek til tillæg til musik til bryllup, såfremt de unge har en glæde for de ældre klassikere og virkelig er vilde med 1950-er jazz samt rockmusik fra 1970erne. Men undertegnede har derimod flere gange haft gode erfaringer hvor jeg har kombineret mobildiskotek med mere traditionel musik til bryllup.

Det er et skægt ærinde at fikse underholdning til børnefødselsdag. Maja er vores fødselsdagsbarn og tøsen går efter underholdning til børnefødselsdag, og hun virker ret glad for Frozen og om eftermiddagen øver tager hun til skøjteløb. Så en slags underholdning til børnefødselsdag er bygger på is som tema er jo åbenlyst. En snemand, isskulpturer eller måske en sangerinde, der kan synge Lad det ske. et styks skøjteprinsesse eller fletninger som Elsa og Anna. Jeg savner ik tanker når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag.