Jeg har til hensigt at få flere ultralydsscanninger ved speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Undertegnede er svanger men processen har været urolig, så har vi tænkt på at tage til en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Siden min mand og jeg smed præventionen tog det over et år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var lige begyndt at foreslå at henvise os til speciallæge klinik Fyn til behandling. På det tidspunkt søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik nær ved, i Middelfart hvor vi bor.

Vi blev gravide og det udslettede alle vores urolige tanker om ægløsninger og sædkvalitet. Pludselig fik jeg blødninger og smerter. Jeg fik en visitation af min praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men klinikken kunne ikke hjælpe mig. Jeg var 15 uger henne, da jeg fik henne, fik jeg en spontan abort. Min mand og jeg forsøgte ikke at lade os slå ud, men det var en periode, præget af bedrøvelse og smerte som følge af vores mistede lille barn, som vi havde ventet så længe på.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Her et halvt år senere er vi så gravide igen. Vores praktiserende læge tænker, at der skal holdes ekstra øje med mig, så den praktiserende læge henviser os direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også researchet lidt i den gammeldags telefonbog og har igen fundet bl. Andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne være hos en gynækolog klinik som fx gynækolog Niels Lund og få ekstra scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed under forløbet, og de gør noget, hvis der også denne gang sker komplikationer. vi tror at yderligere ro bare i sig selv kan være godt.