Jeg har siden uni tiden været beskæftiget som en såkaldt elevator sælger.

JUHUUU, jeg ligger inde med en nyhed til jer… Nu ska’ det FINALLY være!! Jeg har båret rundt på denne nyhed kodylt længe, men nu skal i ha den at vide! Jeg har bestemt mig for at blive iværksætter. Jeg vil forhandle elevatorer… Dét lyder muligvis sådan helt umiddelbart super mærkværdigt at ville tjene dollars på elevator salg, men det er ikke desto mindre, hvad jeg skal!! I ville bli’ overraskede, der er bare så mange penge i elevator salg… Jeg har i sinde at sælge en hypermoderne elevator til ejerforening, & så vil jeg også sælge en højteknologisk elevator til andelsforening! Lige nøjagtig disse to slags elevator handler er der nemlig bare ekstra mange penge i, i hvert fald i forhold til, hvis man som sælger sælger elevatorer til private kunder, som bare aldrig gider købe noget ekstraudstyr!!

Jeg har mange gange før været beskæftiget indenfor den her elevator branche. Dét jobbede jeg med på min seneste arbejdsplads! Jeg var en super tjekket sælger, & fangede til hver en tid, hvilken type elevator de forskellige handlende ledte efter. Men så skete der desværre det, at butikken lukkede.. & så blev alle medarbejderne selvfølgelig fyret. Det var en forfærdelig tid. Jeg havde det rigtig dårligt, & måtte osse gå hos en behandler for at få det traume bearbejdet. Jeg er overbevist om, at det var fordi, at afskedigelsen kom som et vildt stort chok. Jeg var overhovedet ik forberedt på det. Men nu er jeg ovenpå igen, og super duper klart til at sælge hundredevis af elevatorer… Jeg har taget lån i Danske Bank, & har indrettet mine butikslokaler, så nu behøver jeg bar nogle kunder… Derfor vælger jeg nu at sige dette på min hjemmeside – jeg håber nemlig at i spreder budskabet om butiksåbningen for mig! I ska’ fortælle alle i kender, at i kender en ovenud skarp forhandler af de bedste elevatorer. Så de ka bare komme an.