Jeg har fået mere tid til min træning idet moi øver efterskole håndbold

For 2 måneder siden startede moi på en skøn håndboldefterskole . Jeg vil skrive at skolen virkelig er bedre end alle håb. Forinden var jeg lidt bange når jeg tænkte på, hvordan det ville være at gå på håndboldefterskole. Jeg troppede op og var lidt nervøs. Men alle har det jo præcis lige sådan. Min roommate Sia spiller ligesom mig efterskole håndbold, og der kan vi følges. Dette gjorde det nemmere i starten da jeg ik’ havde lært nogen at kende. Her for tiden har jeg først og fremmest lært dem at kende, som også er på håndboldefterskole linien. Vi er mere end 87 drenge og piger i alt, ja formod ikke at du enkelt kan holde styr på alle navnene på de elever, du ikke har fag eller idræt sammen med.

Min hverdag på håndbold efterskolen

Her på min håndbold efterskole - www.halstedhus.dk/efterskole-haandbold, er vi elever tidligt op … for at ud at løbe ! Jeg kan bedst lide at indtage boller med ost med dynen i langsom stil. Derefter får vi på anden anden side super morgen buffet. Efter det skal vi af sted til almindelig matematik og dansk-undervisning. Henad timerne fra 14-16 er jeg til efterskole håndbold. Alle elever fra håndbold efterskole og de andre linjer skal til middag klokken 6. Når vi har spist skal! alle unge sidde i vores værelse i 60 min. Det er egentligt temmelig behageligt at få en stilletime, hvor vi alle slapper af og laver lektier. Jeg og flere ved ikke, hvornår vi ellers skulle få de lektier klaret. En stor del af hverdagen er vi til fag eller træner efterskole håndbold – og om aftenen sker der evig og altid sjove ting. Folk fremviser dias, mine venner og jeg fejrer føds’dag for én som vi bor på gang med, vi tæver hinanden i Stratego, inviterer på filmaften, snubler i lancier eller også har nogle frembragt en gæt og grimasser leg. Stilletiden er næsten dét tidspunkt, hvor folk slapper og laver lektier og er alene.