Jeg finder det meget muligt, at vores dejlige datter ville være begejstret for at kom på en håndboldefterskole!!

At benmusklerne begynder at give op, idet modvinden bliver alt for kraftig på den morgenlige tur på cykel, kan du evt. føle? Eller bliver du ofte ved at besvime efter at have kæmpet dig op ad mægtige bakker? At det kan være på tide at droppe den morgenlige tur på cykel plus i stedet for benytte dig af anstrengende busser eller en dyr bil, har du måske overvejet. Lykkeligvis eksisterer her en ultimativt nemmere valgmulighed – en el cykel!

En cykel indeholdende en lille elektrisk motor, som vil frembringe en lille fremdrift, får du med en el cykel. At du helt mister din daglige motion, er der næppe årsag til at frygte, for dog skal du samtidig bruge pedalerne. Meget lettere virker hverdagen bare. At hverken stormende blæst eller lange bakker kan stoppe dig, vil du derfor være forsikret vha. el cykler.

At den ikke forurener, vil være endnu et plus ved el cykler. At slå den elektriske motor til, når du har brug for lidt hjælp, behøver du derfor næppe få dårlig samvittighed over. Her fremstilles mange el cykler i varierende designs, således at du har mulighed for at både prøve shopping cykler plus MTBs indeholdende el motor – du bør således ej frygte at din elcykel ligner en cykel, som kun er lavet til den ældre del af befolkningen. En flot cykel, som gør hverdagen lettere uden at forurene, kan du således få anvendende en elcykel.