Jeg er så henrykt for mit firmas lønservice!

Idet man er ejer af selvstændig virksomhed, er det virkelig vitalt med god lønservice. For kort tid siden har jeg startet mit helt eget forretnigsselskab og her er der flere ansatte. Jeg har heldigvis forbindelse til en anbefalelsesværdig samarbejdspartner. Dette er et firma med lønservice, og som giver varetagelse af løn, tidsregistrering, projekter, job foruden vores medarbejdere. Hver eneste gang er det dygtige & motiverende mennesker, der tager vare på min virksomheds lønservice plus øvrige ydelser.

Foruden at klare min og partnerens lønservice, håndterer vores samarbejdspartner ydermere alt, som relaterer til tid. Det vil nærmere bestemt sige, at man registrerer alle funktioner omkring sygefravær, flextid, overtid, forhandlinger og bemandingsplanlægning. Vi har dog stadig fortrinsvist brug for bare ordinær lønservice, idet jeg egentlig kun råder over fire medarbejdere ansat. Men altså på den tid vi er blevet gigantiskt, er det i den grad super funktionelt, at hver enkelt medarbejder helt selv har mulighed for at tjekke i systemet og derfra taste sygedage samt overskue lønninger, feriedage og lignende. Af denne grund er jeg gennemgribende tilfreds med vores samarbejdspartner i relation til lønservice, p.g.a. at jeg øjner enorme gunstige muligheder både pt. og i fremtiden.

Op til nu føler jeg mig med sikkerhed glad for mit valg, uanset at firmaet og jeg kun har samarbejdet med dem i forholdsvis kort tid. Egentlig kan jeg blot bedømme, at netop her har jeg at gøre med lønservice som har mega høj kaliber. Min partner og jeg skal ikke tænke på at være bekymrede for om de slidsomme, administrative opgaver er helt under kontrol. Og skulle der være et eller andet, vi synes, der ser mærkelige ud, da leverer de ud over lønservice også en super kvalificeret guidning.