Jeg er en frembrusende person, de gange jeg ifører mig et kostume.

Dengang jeg var lille var jeg selvfølgelig udklædt til fastelavn og da jeg var 7 år, gik jeg omkring i bare tæer og min prinsessekjole hele året. I dag opsøger jeg hver en mulighed og tager kostumer på til tyrolerfest, julehygge, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart få mig nogle rollinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere udklædningsfester!

De gange, jeg er presset på tiden, og det skal være hurtigt og effektivt leder vi på internettet og investerer i fulde kostumer, hvilket overraskende nok kan betale sig end at købe tøj i HogM. Ind imellem nøjes jeg med at købe en paryk eller accessory (iih hvordan staves det) og opsnuser ellers resten i mit klædeskab eller hos genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med en hvid gammel skjorte fra Kirkens genbrug, sorte bukser, en flaske rom fra min kærestes barskab, min mors støvler, min lillesøsters spraglede tørklæde – og så en sølv sabel samt en klo fra en dygtig kostume [dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39] shop!