Jeg drømmer om en kaffeautomat til hjemmet

Koffein i kaffen hjælper mig med at være frisk, men jeg kan virkelig også godt lide smagen ved en udsøgt kop kaffe. Når jeg kommer på job, er det jeg begynder med at gøre at spurte hen til vores kaffeautomat for at lave noget kaffe. Vi har haft flere kaffeautomater i tidens løb, men ikke alle sammen har været ligeså gode som de andre. Jeg slubrer tre kopper, imens jeg er på arbejde, men når jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til det. Jeg sidder foran computeren dagen lang, og jeg arbejder på et kontor. Jeg er glad for mit arbejde, alligevel når jeg tager hjem derfra, så skal jeg faktisk hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg bor i en nydelig bolig med Thomas samt vores 3 smukke børn på henholdsvis 3, 5 og 9 år. Min familie er det bedste, jeg ved, alligevel er det vanskeligt at klare både arbejde samt mine unger. Derudover sover jeg dårligt når det er nat, fordi den yngste søn græder meget, så jeg må vågne og så få ham til falde i søvn. Dette betyder, at jeg tit er sløv på jobbet, men heldigvis har vi en kaffeautomat, hvilken jeg ikke kan være foruden.

Den nye kaffeautomat er den bedste af dem alle, og dermed kan jeg så erkende, at en skøn kop kaffe altså kun kan laves af en god kaffeautomat ligesom denne. Nu har jeg i overvejelserne at købe sådan en kaffeautomat, vi har på min arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>