Idéen om kulturrejser – fx kulturrejser andalusien

Jeg aser som en tosset med henblik på at have tilstrækkeligt gysser til en fortællende langfart. Jeg går efter flere rejsedestinationer, for eksempel Den kinesiske mur og Grønland/Island. Men ofte søger efter kulturrejser andalusien. Jeg dyrkede undervisning i spansk i gymnasietiden og søger derfor at gå igen ned i spansk kultur og sprog. Ret mange kulturrejser er uhørt lange, men moi har maks 5 uger, forud at rejsen må gå tilbage og påbegynde min bachelor. Så kulturrejser andalusien der strækker sig over ca. 5 uger er optimalt.

Gudskelov har jeg opdaget en arrangør af kulturrejser som faldbyder kulturrejser andalusien der er en uge til 28 dage. Optimalt til mig. I løbet af 4 ugers kulturrejser kan jeg nok godt få en god forståelse af området og kulturen. Jeg er vidst ikke til kulturrejser der er på et halvt år, hvor jeg sgu må betale uhørt meget – og muligvis gerne vil hjem før tid og/eller risikerer at blive lidt ensom og småtrist. Jeg er nu ikke så uovertruffen til at møde spritnye venner.

Til min mentalitet er ikke så lange kulturrejser lader til at være helstøbte. Jeg skal kun til at vedtage valget mellem flere kulturrejser andalusien og de perioder som fungerer, sådan så jeg vender til DK og påbegynde uddannelsen til lærer . Jeg fortæller om kulturrejser med alle og glæder mig virkelig enormt. Konkret kender jeg flere i vennegruppen, der funderer over kulturrejser Andalusien eller SIngapore eller i Nordafrika. Pudsigt.