I min nye gesjæft sælger jeg en særlig slags plastvindue og pvc vindue…

Jeg er den stolte indehaver af egen butik. Lige så langt jeg kan erindre, har livet som erhvervsdrivende været en stor forhåbning for mig. Det har til alle tider stået som endemålet at være selvstændig. Jeg har været underlagt en følelseskold start på livet, & jeg tænker måske, at dét er derfor, at jeg nu må sande, at jeg har et kæmpe ønske om at klare tingene selv. Der eksisterede ingen kære mor til at forsørge mig. Forretningen forhandler forskellige dimse-dutter til hjemmet, eksempelvis et plastvindue til en vinterhave, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue og en plastdør til, hvor den er behøvet. Branchen er dyrisk, og derfor er der slåskamp om kunderne, men jeg har altid været overlever.

De gange en køber besøger min forretning & leder efter et bestemt plastvindue, en bestemt type solarlux, en særlig vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle specielle udendørs foldedøre, eller en brugbar plastdør, står jeg klar med min bedste vejledning. Jeg er interesseret i, at et ophold i min gesjæft skal være en god begivenhed. Absolut er jeg også optaget af, at de besøgende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, som indgår i mit vareudvalg. Men mest af alt ønsker jeg at opbygge et forhold til mine kunder. Jeg ved ligeledes, at det flere gange bevirker, at en gesjæft opererer med grønne tal på bundlinien. Jeg lever for min forretning, & for at stå på egne ben, og bevise for verden, at jeg er uvurderlig. Samtidig brænder jeg for, at hjælpe kunderne med at udvælge det helt formfuldendte plastvindue samt solarlux, og indrette sig med den vinterhave, de i længere tid har drømt om, det pæneste pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, der de altid har drømt om. Jeg holder af at tilbyde en hjælpende hånd til andre folk, evt. fordi jeg på grund af min barndom forstår, hvor grundlæggende det er, at klodens beboere tilbyder en hjælpende hånd til dem, som behøver det…