I forgårs er jeg blevet opslugt af at anskaffe en frankeringsmaskine.

Jeg er ej interesseret i at kede Jer, men … kede Jer! Der følger lige nu, hvad specielle typer kvinder uden tvivl vil kalde et ovenud ikke-spændende blog indlæg vedr. frankeringsmaskiner [http://danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner/]! Men hvorom alting er, er sagen den, at vi i min virksomhed har forstået, hvor hypermoderne sådan en frankeringsmaskine er! & jeg har nu besluttet, at jeg skal købe en frankeringsmaskine til min gesjæft. For akkurat 4 måneder siden begyndte jeg mit nye liv som selvstændig erhvervsdrivende, & det har hurtigt fået etableret sig. Det faktum har den betydning, at gesjæften i dag udsender ekstremt meget mere post end firmaet gjorde i de første spæde timer. Mine partnere og jeg har langt om længe forstået, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare ekstrem mange timer. Specielt i mit nystartede firma, hvor vi stadig kun er få kollegaer tilknyttet, vil det være kløgtigt med en frankeringsmaskine, af den årsag, at vi allerede har travlt. & så virker det jo rigtig åndssvagt at bruge værdifuld tid på at slikke på frimærker! Så vi er alle sammen enige om at investere i en frankeringsmaskine!

Min gesjæft kan virkelig ikke bestemme, hvilken frankeringsmaskine, der vil være det allerbedste valg. Jeg har forsøgt at skabe mig en klarhed over udbuddet, men jeg har overhovedet ej besluttet noget som helst. Jeg håber dybt, at I er i stand til at hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal vælge. Der findes både lokale og franske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg har ik kompetencerne til at afgøre, hvorhenne det ville være mest kløgtigt at lægge sine penge. Helt instinktivt vil jeg besøge en hjemlig distributør, da det så vil være lettere at kommunikere sammen, hvis jeg kommer til at opleve problemer. Men på den anden side er det som om, at de udenlandske sælgere af frankeringsmaskiner koster færre moneter end de forhandlere, der er placeret i Danmark. Og som allerede nævnt, er jeg selvstændig med en nyligt åbnet gesjæft, som kun lige skaber profit. Så af den årsag er det essentielt, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en rimelig pris. Men naturligvis spiller frankeringsmaskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Af den grund: byd rigtig gerne ind med brugbare råd til en ret billig & prima frankeringsmaskine…