I det tilfælde at I oplever vanskeligheder med dit varmeregnskab, får du chancen for at få rådgivning til aflæsning af jeres energimåler

En mere avanceret energimåler (www.ista.dk/produkter/energimaalere) har jeg faktisk opsat på væggen i gangen i mit hjem, hvilket gør det lettere ift. varmeregnskab (www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html) samt aflæsning (www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer). Min udgave er lavet med mange tilslutningsopgaver, og den er i besiddelse af en meget stor målenøjagtighed. I mit kvarter er her startet en renovering af det hele. Renoveringen involverer begribeligvis de almindelige locations som toilettet plus køkken & eksempelvis ordentlige afløbsrør. Dog ændres der også noget på det energimæssige.

Og især derfor er undertegnede vild med den nye model, for på denne måde ved jeg, at det var den mest præcise af alle aflæsninger. Eftersom at jeg skal anvende denne aflæsning til det private varmeregnskab, foruden at foreningen skal derudover benytte aflæsningerne, p.g.a. at bestyrelsen udarbejder et kollektivt regnskab for varme som har en plan over, hvad alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at betale at betale a conto til energiregnskabet. Energimåleren, jeg fik ophængt, hedder nærmere bestemt varme- og kølemåler. Så mange fordele omkring denne model findes der.

Typen har det, man kalder kommunikation uden grænser. På udvalgte tidspunkter må jeg foretage en aflæsning af lejlighedens måler. Eller sådan mener jeg egentlig bare selv, idet jeg skulle gøre sådan med den gamle. I forhold til om denne er så prof, at mit energiselskab har mulighed for at foretage en aflæsning af varme uden, at de skal ind i lejligheden, er jeg imidlertid ikke informeret. Fundamentalt med en nøjagtig aflæsning, vil det kort sagt blive.