I det tilfælde at du har brug for kostumer plus parykker, behøver du kun spørge en teaterekspert

Idet du skal planlægge en forestilling, forekommer her naturligvis mange sager, du må have ordnet. Du skal selvfølgelig opsøge et par veluddannede skuespillere, der er i stand til at puste liv i teatershowet, plus sørge for at selve historien virker ordentligt, men i det tilfælde at her skal være gnister i teaterforestillingen, skal kulisser og kostumer føles uovertrufne. At de befinder sig i et kongeligt palads eller en tæt jungle, er der ingen årsag til, at du forsøger at få tilskuerne til at føle, dersom du ej har tårne eller en eneste busk rundt om teateret. I tillæg til dette skal du garantere, at både sminke » http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/, samt parykker » http://dramashop.dk/category/parykker-75/, er i orden, plus at dine masker » http://dramashop.dk/category/masker-og-fjer-69/, ej ser ud som noget købt i Fætter BR.

Parykker skal være så diskrete, at man ej umiddelbart lægger mærke til dem, samt sminke skal appliceres nydeligt. Sminke til teatershows bør helst være specialkøbt, fordi sædvanlig sminke ikke altid virker kraftig eller tilstrækkelig holdbar. Så de formår at gøre børnene forskrækkede, er masker nødt til at være skræmmende, & de skal virke simple at have på.

Kostumer kan evt. synes mere kompliceret at få fat i, da folk for det meste besidder en fulstændig speciel idé angående, hvordan beklædningen skal være udformet. Adskillige professionelle folk, som kan designe kostumer til lige nøjagtig dine krav, findes her heldigvis. Således at du kan finde den bedste sminke samt perfekte masker til din teaterforestilling, bliver den bedste udvej kort sagt at spørge en skuespils ekspert.