I al fremtid vil vores almen højskole kurser forbedre din selvopfattelse

Vanskeligt ved at bestemme, hvor de vil hen efter folkeskolen, har størstedelen af de unge. Hvilken vej, de ønsker at tage, behøver de nogle gange et år til at udforske, eller også er de ej klar til en videre uddannelse. Vores højskolerejse kan være den fornuftigste måde at anvende tid hjemmefra til både at udvikle sig og dertil opdage forskellige interesseområder, ligegyldigt om de befinder sig indenfor musicals, design eller sport.

Oveni at størstedelen af de unge på denne måde som noget nyt bliver nødsaget til at bo uden hjemmet, bringer et højskoleophold minder samt venskaber der varer hele dit liv. En oplevelse, der giver perspektiv & visdom, betragtes opholdet som.

Ligegyldigt typen af fagkombination du vælger på vores højskole, bliver her faktisk altid instrumentale indskud indbygget i tidsplanen, pga. at denne højskole musik fokuserer en del på musik. Vi giver oveni lov til at benytte vores musiske faciliteter udenfor skoletiden, hvilket flere af de unge har vildt betydelig nytte af. Vores højskole er desforuden en teater højskole, i hvilken de unge 1 gang per sæson laver en stor teaterforestilling. Her på stedet får man både givet kompetencer med hensyn til kostumer og scenedesign. En anden ting, denne almen højskole anser som vigtig, er kunst. Vi har mange varierende slags kunst og design, fx billedkunst, raku-keramik, foto & smykkedesign. Udelukkende fantasien kan sætte grænser.

Oveni kreativ plus musisk læring er sportslig udvikling desforuden betydningsfuldt hos vores højskole. I tillæg til en masse friluftsaktiviteter, som på samme tid skaber holdfølelse og fysisk styrke, undervises alt fra boldspil til svømmetræning plus mavedans hos os.

Uanfægtet af hvilke fag, din passion ligger indenfor, eksisterer her specielle værdier, vi hver gang kan sikre dig, at denne kunst højskole kan give dig: modenhed, udholdenhed og disciplin. Samt store indtryk med vores vores teaterforestillinger.