Hvordan du kan producere tøj med f.eks. logotryk

Kunne du tænke dig at vide, hvordan man kan konfektionere sit eget tøj med tryk? Jeg har nyligt fundet en rimelig fortræffelig internetside, hvorpå man kan kreere en t-shirt med tryk. Du kan designe textiltryk som et logo, tekst eller endog et personligt billede. Nemt er det at fabrikere tryk på tøj; du må blot vælge et stykke tøj, som f.eks. en trøje/t-shirt, og herefter påsætte dit logotryk eller andet.

Her vil jeg fortælle, hvorledes du gør på internetsiden, hvis du skal fremstille din egen t-shirt med tryk. Du skal begynde med at vælge det stykke tøj, hvorpå du vil producere textiltryk. Du kan både vælge t-shirts, skjorter og andet tøj, dog derforuden masser af andre ting og sager. Du kan sortere varerne efter forskellige grupper, som bl.a. mand og kvinde foruden aldersgruppe. Idet du har fundet din t-shirt el.lign., kan du vælge størrelse foruden farve. Herefter skal du så klikke dig hen til det næste trin, og her kan du vælge et tryk på tøj.

Tekst som t-shirt tryk, vil du gerne have det, så kan du egentlig blot skrive skriften oven på det valgte produkt. Muligt er det selv at bestemme placeringen, type af skrift, farven såvel som omfang. Hvis du ej vil have skrift, men gerne vil have et logotryk, kan du vælge motivet og så trække det over på det valgte produkt. Du kan også her afgøre omfanget plus farve og herudover printteknik. Hvis du gerne vil have tryk på t-shirt med et personligt billede eller dit eget design, er du nødt til først at oploade det på hjemmesiden. Og så skal du tage fat på dit foto/design med musen og hive det over på dit tøj og så vælge størrelse på det. Idet du bliver færdig med dit tryk på tøj, så skal du lægge din vare i ”Indkøbskurven”. Bagefter må du beslutte at fabrikere mere tøj eller betale, og så vil dit tøj med tryk sendes til fremstilling. Er du interesseret i at konfektionere print på tøj med et fedt t-shirt tryk? Jeg kan rekommandere ovenstående internetside, såfremt du har lyst til at lave kvalitets tekstiltryk til billige penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>