Hvor kan bedstemødre bruge hele budgettet på dejligt babytøj til en ven…

Min allerbedste bedsteveninde skal have et barn som den første i venindegruppen. Vores veninde er 4 uger henne, og ser meget frem til dét. Hun bavler ik’ om nogen som helst andre ting, & veninderne forsøger at erkende, at den allerbedste veninde nu ik’ længere blot er en bedsteven, men derudover kommende moder. Venindeflokken styrer hendes baby shower, som til at starte med var en amerikansk sædvane, men som i disse tider tilmed er kommet til norden. Flere kulturer har fået mange skikke fra amerikanerne gennem tiden!

Festen er tænkt til, at venner og familie kan fejre den kommende mor, og vores veninde får pakker, såsom eksempelvis babytøj » http://www.raskerollinger.dk/shop/frontpage.html,, en juniordyne » http://www.raskerollinger.dk/shop/dyne-og-pude-124c1.html,, eller en ammepude » http://www.raskerollinger.dk/shop/ammepude-163c1.html,. Venner og familie står for planlægningen af celebrationen, & må thi invitere hjertevennerne samt hele den pukkelryggede familie. Derudover skal vi også koordinere den vordende forælders ønskeliste, for at omgå, at hun foræres babytøj, juniordyne & ammepude fra hver enkelt indbudte…

Dét er idéen, at vi alle sammen skal tilbringe en dejlig eftermiddag sammen, så vi sammen kan ævle omkring den store begivenhed, der kommer imod os alle om ik specielt langt ude i fremtiden. At blive forælder er en fantastisk begivenhed, og jeg glæder mig overordentlig meget på vores venindens vegne. Vi er ik’ vidende om babytøj, en juniordyne eller hvad en ammepude skal bruges til! Så det bliver interessant at sidde på tilskuerpladserne og være til stede ved det mest ubegribelige øjeblik i venindens liv. I og med, at der er ingen usikkerhed om, at dét at blive forælder er dét ypperste i verden. Og vi er allerede vidende om, hvad vi vil give vores slyngveninde i gave: venindegruppen ønsker at investere i dét rareste babytøj, som hun kan forære sit søde afkom. For på sin vis, føler vi i grunden, at dét er lidt hyggeligere at give end en juniordyne og en ammepude!