Hvis du skal benytte specialprofiler aluminium giver vi gerne vejledning

Som værende virksomhed kan det til tider være umuligt at designe de helt rigtige instrumenter eller materialer til dit værksted. Det føles vildt vigtigt, at du fra første skridt bliver opmærksom på, hvad for nogle materialer, der er bedst egnet til dine apparater, og hvad for nogle forhold de er nødt til at kunne klare. Ét metal, som virker vildt foretrukket på markedet er aluminium – med sin mindre vægt, høje styrke & elektricitetsledning er det et foretrukkent metal til mange profiler.

Hvis du besluttet at lave specialprofiler aluminium til dine maskiner, er her så flere sager at vælge. Vores virksomhed ligger inde med stor kompetence indenfor bearbejdning aluminium plus vi tror på, at det bliver væsentligt at være en del af designudvikling samt idé helt fra første skridt, sådan at samtlige aspekter af konstruktionen er helt gennemtænkt. Vi kan rådgive omkring, hvordan du er i stand til at skabe den bedste kvalitet & styrke, & vi er klar over, hvad for nogle legeringer, der har mulighed for at tilføre dine specialprofiler aluminium lige de kvaliteter, du ønsker.

Idet tegningerne til dine specialprofiler aluminium er færdiglavet, er det tilmed af stor betydning at vælge bearbejdning aluminium for at maksimere styrke & æstetik. F.eks. kan en lak tilføre en dejlig farve til dine specialprofiler aluminium, samt desuden forhindre slid. At anvende en bearbejdning aluminium så som anodiseringsbad, som kan forøge tykkelsen af det beskyttende oxidlag, der findes på aluminium, er også muligt.