Hvem havde forventet at fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej ville blive en ting, jeg ville have en mening om

Moi har hvilket I måske måske ikke er bevidst om, scoet mig, et styks dugfrisk kæreste. Men netop så eksværdig og humoristisk han er, netop så lyksalig er manden over fiskeri samt fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. For bare et par måneder siden anede undertegnede intet som helst om fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger, men efter 2-3 dates, og jeg udspurgte han om til hans forehavende i fritiden, hvorefter manden nævnte sit fiskeri-interesse, så ved jeg nu i dag en smule om sådan noget fiskeri-halløj samt fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej.

Lille jeg holder af daten, og moi kan egentligt sagtens se ham og mig leve under samme tag en gang ude om nogle måneder. Men så kommer forhindringen. Kan jeg så leve med fiskegrej, fiskestænger og fiskehjul. Kan jeg forestille mig det. Moi har dog ikke krydsforhørt ham, hvor han opmagasinerer med fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Hvorhenne anbringer vi lige fiskestænger samt diverse fiskegrej uden at det vækker opsigt? Forhåbentligt er fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger noget der hører til i i min kælder.

Lyder det som et knastørt stævnemøde, når vi skvadrede om fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej. Men herren virker ovenud lidenskabelig omkring fiskegrej og gud ske lov også fuldstændigt festlig, så han kunne virkelig et par fiskerihistorier, hvor manden tog ud med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og prøvet alt muligt. Hvem skulle ha’ tænkt, at historier med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul måtte få undertegnede til at skrige sådan af grin? Det var lige et stk råd til herrerne. Hvis I synes underholdende, så skal i nok kunne komme afsted med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og interesser som modelfly, biler eller måske fiskeri.

Vores 4. væk-fra-cafeen-stævnemøde? Det bliver selvfølgelig en fisketur med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej