Hvad for noget siger dine foldedøre mht. dine værdier?

Dét der præsenterer fryd for mig i min verden, er ikke nødvendigvis det samme, som for andre, og folk er ik ens. Jeg tænker at denne lærdom er centralt at tage til sig, så snart at vi konfronteres med mennesker, som ikke deler vores livsmåde. Til hver en tid har jeg interesseret mig for folks livsanskuelse, & deres forskellige måder at begribe verden på.

Min familie efterstræber iværksætteri. Hele familien, vi har lyst til at være vores egen chef. For min familie er det et kolossalt mirakel at kunne etablere en forretning op fra bunden, og se dén blive vakt til live. Sin egen forretning, som forhandlede udestuer, foldedøre - www.win-door.dk/vinduer-og-dore/folde-og-skydedore/foldedore – , pvc vinduer - www.win-door.dk/pvc-vinduer – , terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre - www.win-door.dk/vinduer-og-dore/plastdore – , styrede min gamle legekammerat. Som lille barn erindrer jeg tydeligt, hvordan jeg brugte mange aftner på at befinde mig i hans butik.

Jeg mente, at det var tankevækkende at udforske samtlige af de forskellige kunder, der frekventerede forretningen. Efter at jeg har tilbragt adskillige dage i hans butik, som forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, lærte jeg, at der findes mange forskellige forståelser af det meningsfulde liv. Med udgangspunkt i min barndom, hvor jeg konstant forskede i personernes udvælgelse af f.eks. udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre, forstod jeg, at vores konsumption afslører vores værdier.

Virksomheden var forhandler af et betydeligt udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre. Den kendsgerning havde som konsekvens, at de fleste besøgende brugte ekstremt mange timer i butikken, for at vælge akkurat dé indkøb, de havde behov for. Jeg kunne derfor også spendere flere stunder på at konstruere historier om de handlende folk, og dagdrømme om, hvordan de var som enkeltpersoner. & således blev min nysgerrighed overfor forbrugsmønstre startet…