Horisont Rejser – til din næste rejse må jeg foreslå rundrejser eller kulturrejser

Elsker du rundrejser som at der lige samtidig fungerer som kulturrejser {horisontrejser.dk} der har dejlige erfaringer omkring i det pågældende land? Hvis det er tilfældet så må du lære Horisont Rejsers rundrejser. Det er kun et halvt år siden at Kent og rejseglade mig begyndte at tænke på rundrejser eller kulturrejse, men her og nu er ham og jeg netop kommet retur fra den fantastiske kulturrejse rundt i Cambodia. Virkelig skøn ferie.

Rundrejser er utvivlsomt en interessant ferie i stedet for udelukkende at leve i det samme område. Manden og jeg er tit afsted på kulturrejser i Europæiske byer, New York og Boston, men rundrejser har ham og jeg ik’ rigtig kastet os ud i. Men meget interesant har det været. Det kræver selvfølgelig 10-15 dage af dine ferieuger til rundrejser med Horisont Rejser, men du opnår flere skønne erfaringer igen. Jeg vil fra nu af vælge at drage på kulturrejse eller finde tid til rundrejser hos eksempelvis Horisont Rejser i stedet for 1 uges tur det samme sted.

Kulturrejser eller rundrejser? Hos Horisont Rejser som jeg og min mand rejse ud med får du begge dele. Horisont Rejser frister eksempelvis med kulturrejser med overaskende lande som Usbekistan eller Iran, kulturrejser til Marokko eller rundrejser i Asien eller Argentina. Uh altså nu kan jeg mærke viljen til at flyve af sted på rundrejser/kulturrejser til sommer.