Holder meget af min kæreste plus dennes kærlighed til luft dyser, spray teknik, væske luftdyse og kontraventil

Efter et eller andet, der både kunne siges at være moderne såvel som holdbart, havde jeg egentlig ledt i lang tid, for jeg behøvede en slidstærk forstøver dyse til min befugtning (mt-spray.dk). Jeg fandt ud af, at det måske ville være tilstrækkeligt bare at udskifte et væskefilter (mt-spray.dk/tilbehoer/vaeskefilter) et par gange om året, for en sprøjtepistol (mt-spray.dk/sproejtepistoler) var jeg faktisk i besiddelse af, på trods af at den ganske vist føltes temmelig opslidt. For sådan en forekommer både bedre plus fungerer i længere tid, & man behøver ikke at have beholdere til trykluft ved siden af, forstod jeg, at det optimale måske skulle være at erhverve en hydraulisk forstøver dyse, efter at have forsket en smule i sagen. Således er jeg i stand til at fikse min befugtning en del billigere og på kortere tid.

Her ville jeg jo gerne finde et produkt, der klarer sig i flere sæsoner, fordi efterfølgende begyndte jeg at opsøge et væskefilter til min sprøjtepistol. Det er sådan med en sprøjtepistol, at i sandhed bliver det ofte dit væskefilter, som slides ned. Så den vil overleve i lang tid, når du med jævne mellemrum skifter væskefilter, dersom du køber en enormt slidstærk sprøjtepistol. På denne måde har du mulighed for at skære ned på udgifterne plus forbedre arbejdet. Jeg beslutede mig for at købe en forstøver dyse plus en sprøjtepistol af ordentlig kvalitet, for jeg er ikke tilhænger af at være nødt til at finde reparationer hvert år eller frygte, at min befugtning bliver upræcis.